След раздяла: Как да го накараме да ни иска обратно?

След раздяла: Как да го накараме да ни иска обратно?

Прекратяването на връзката е един от най-трудните уроци в живота и е една тежка раздяла. Ако наскоро сте се разделили, вероятно семейството и приятелите ви се опитват да ви помогнат да продължите напред. Но какво, ако просто не можеш да измъкнеш своя бивш от ума си? Мислите, че сте сбъркали или искате да дадете на своя романс втори шанс. Ето всичко, от което се нуждаете, за да разберете как да го накарате да ви иска обратно.

Стойте настрана

Макар че това може да звучи нелогично, просто помислете за това. Отсъствието кара сърцето да расте, както казват, и никога не е изговорена истинска дума!

Поддържане на разстояние от бившия ти е единственият начин да започнете да им липсвате. Ако винаги сте там или непрекъснато им се обаждате и им изпращате текстови съобщения, те знаят, че могат да ви върнат обратно за 1 миг и това няма да им е приятно.

Обратната психология често прави чудеса в подобна ситуация. Въпреки че знаем, че това е мъчение, не се изкушавайте да вземете този телефон, да им изпратите съобщение от Facebook или просто „да се случи“, за да се натъкнете на тях точно пред дома си, въпреки че не живеете в близост до тях.

Влезте във форма

Справедливо е да се каже, че когато си в дългосрочна връзка, често се отразява на твоята фигура. Да бъдеш напълно удобно с някой друг е такова прекрасно чувство. Въпреки това, отпускането на диетата и наслаждаването на всички тези уютни нощи, притиснати пред телевизора, означава, че тези килограми наистина са се натрупали.

Първите упражнения и хранене наистина здраво фокусират ума ви върху нещо друго, освен раздяла. То също ви кара да изглеждате добре и тонизирани, така че следващия път, когато видите бившия си, наистина им показвате какво изпускат!

След раздяла-непукизъм

Променете състоянието на връзката си в социалните медии, изтрийте снимки и публикации, в които се споменават бившият ви приятел, и след това качвайте много ваши снимки.

Този ход е клише, но в същото време – класика. Не избягвайте бившия си като приятел, но и не качвайте много снимки, на които сте обгърнали друг човек. Въпреки това, показвайки на бившия ти, че не се нуждаеш от него, че не седиш вкъщи сам и не плачеш всяка нощ, а се справяш с него и се наслаждаваш на живота си, показваш колко сте силни. Може да започнат да се чудят дали са взели погрешно решение.

Това са 3те основни стъпки, а тук може да намерите още информация:https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/3865602

Други статии тук:https://jenite.info/%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%b2%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d0%b0%d1%82-%d0%b2%d0%bd%d0%b8%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%be/

Най-екзотичните животни, които можеш да притежаваш

Най-екзотичните животни, които можеш да притежаваш

Уморили сте се от обичайните кучета и котки и искате да се сдобиете с нов, по-предизвикателен домашен любимец? Ето списък на най-екзотичните животни, които можете законно да притежавате. Л

Боа

Credit: Pinterest

Боата може да расте между три и тринайсет фута, в зависимост от местоположението и, както и от наличието на храна / плячка. Женската боа може да расте по-специално в плен. Тяхната продължителност на живота е от 20 до 30 години и обикновено се хранят с мишки и пилета. Те са от животните, които могат да бъдат опитомени, затова са станали популярни сред екзотичните собственици на домашни любимци.

Мексиканска тарантула с червени крака

Този вид тарантула принадлежи към покорния вид, поради което е популярен сред колекционери и екзотични собственици на домашни любимци. Те са бавно растящи и женските могат да живеят по-дълго от мъжките. Тя е много склоннна да хапе, дори когато се чувства застрашена, правейки я малко по-опасна, за разлика от други екзотични животни. Нейната основна линия на защита, подобно на други тарантули, са нейните уртиканти.

Credit: Pinterest

Най-известното от екзотичните домашни животни е…

Разбира се, че игуаната. Те имат спокойно разположение, което ги прави идеален домашен любимец. Те могат да растат до 1,5 метра от главата до опашката. Може да е трудно да се грижиш особено за любители колекционери / любители поради нуждите му като специализирано осветление и т.н.

Credit: Pinterest

Летяща катерица

По-скоро плъзгащи катерици, защото не летят наистина като птици или прилепи. Те са всеядни и могат да се хранят с плодове или други по-малки животни като птици. Интересното е, че вътрешните им органи са видими през кожата им. Те са малки и сладки, а са също и идеални за домашни животни.

Credit: Pinterest

Императорски скорпион

Този вид скорпион е роден в Западна Африка, може да живее от 6 до 8 години и е един от най-големите сред семейство скорпиони. Те са черни на цвят, но светят в пастелно зелено, когато са изложени на ултравиолетова светлина, не че има причина да имате някаква ултравиолетова светлина…

Още информация може да намерите тук: http://www.zoolubimci.com/%D0%95%D0%BA%D0%B7%D0%BE%D1%82%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8

Други интересни статии/https://jenite.info/%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%bd%d1%8f%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%ba%d0%be-%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%bd%d0%b8-%d1%81%d1%8a%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0/

Знаци, чрез които ваш приятел показва, че ви харесва

Ако сте забелязали лека промяна в поведението на приятеля си или имате чувството, че крие нещо, вероятно не сте сгрешили. Това, което трябва да направите сега, е да погледнете какви знаци ви показва той.

1. Нещата, които двойките биха направили

Всичко, което правите, е това, което обикновена двойка би направила. Ходите на кино, гледате телевизия у дома, грабваш, снимате се за Instagram заедно. Вие прекарвате часове и часове заедно, което е страхотно, но очевидно излъчва определени вибрации. Чувстваш ли се, че си в двойка? Защото може би това е, което той иска.

2.Имали сте един от тези „моменти“

Знаете,кой е този момент. Може да седите заедно на дивана и просто чувствате, че иска да ви каже нещо важно. Или пък може да усетите странно чувство, когато се докоснете, дори и случайно.

Може би той се опитва да ви каже нещо, но след това го премахва и променя темата. Може би не обръщате достатъчно внимание, но това е един от най-важните знаци.Ако смятате, че приятеля ви иска да ви каже нещо, слушайте, защото може да е за неговите чувства към вас.

3. Предпазва ви

Той те защитава. Не, той не е като Едуард Кълън. Въпросът е, че това е един от най-ясните знаци, чрез които се показват чувства. Той се застъпва за вас и ще ви предпази от други неуважителни момчета, вместо да се присъедините към вас и да ви дразни. Той се грижи за теб и не иска да те вижда боли. Сега, това не означава, че той непременно те харесва, но ако е смесен с други знаци, тогава да.

4. Защо са ни знаци?

Той ви казва,най-накрая. Момиче, ако ти каже, че се пада на теб, това е единственият знак, от който имаш нужда. Ясно е, че е честно и буквално думите „Аз си падам по теб“. Какво повече можете да поискате? Няма нужда от повече знаци, той направи първата стъпка. Сега, как ще реагирате? Харесваш ли го? Искаш ли нещо повече?

Още знаци на:https://m.dama.bg/article/20-znaka-ot-ezika-na-tialoto-koito-pokazvat-che-toj-naistina-vi-haresva/5091

Ако ви хареса статията, прочете още:https://jenite.info/жените-привлекат-вниманието/

(OF) Тръмп: „Това, че съм президент, ми струва цяло състояние“

Вашингтон, 14 август /БТА/
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че след като е станал държавен глава, е загубил близо 5 милиарда долара, предаде ТАСС.
На тази стойност Тръмп оценява загубите, които е претърпял, тъй като се е отказал от кариерата си на бизнесмен, като включва в нея и разходите за адвокати във връзка с подадени срещу него жалби.
„Това да съм президент на САЩ вероятно ми струва между три и пет милиарда долара“, каза Тръмп, цитиран от телевизия Ен Би Си. „Все ми е едно обаче, това не ме интересува“, допълни той.
В изказването си президентът на САЩ за пореден път обяви, че ще се кандидатира догодина за втори мандат на поста.
„Това, че съм президент, ми струва цяло състояние“, подчерта Тръмп.
Телевизия Ен Би Си направи уговорката, че твърдението на американския президент няма как да бъде проверено.
Сегашният стопанин на Белия дом многократно е заявявал, че състоянието му надхвърля 10 милиарда долара. Според публикуваната през март класация на списание „Форбс“ обаче общата стойност на неговите активи е около 3,1 милиарда долара.
По време на предизборната кампания през 2016 г. Тръмп заяви, че смята да публикува данъчните си декларации, но така и не го направи. Обяснението му бе, че това е заради проверките, които се правят на неговия бизнес.
Тръмп каза, че адвокатите му го съветват да не разкрива тези данни. През май 2017 г. той заяви в интервю, че може да публикува данъчните си декларации само след като напусне президентския пост.
Още преди да встъпи в длъжност, Тръмп обяви, че е напуснал всичките си постове в своята бизнес империя и ги е прехвърлил на синовете си Доналд и Ерик. Президентът на САЩ освен това консолидирал всичките си компании, така че да имат общо счетоводство и отчетност. Вместо да продаде своите активи, Тръмп ги превел на тръстов фонд, управляван от синовете му.

Източник: Вашингтон

(NF) Нови обвинения са повдигнати на заподозрените в убийството на словашкия журналист Ян Куциак

NF 22:57:02 14-08-2019
MI2255NF.002
Словакия – журналист – убийство – разследване*ИЗПРАТЕН*

Нови обвинения са повдигнати
на заподозрените в убийството
на словашкия журналист Ян Куциак

Братислава, 14 август /БТА/
На четирима заподозрени в убийството на словашкия разследващ журналист Ян Куциак и годеницата му бяха повдигнати нови обвинения в поръчване на убийствата на двама прокурори и един адвокат, съобщи словашката полиция, цитирана от Ройтерс.

/МИ/

(OF) София

Патриарх Неофит ще отслужи днес от 9.00 часа в Троянския манастир Света литургия за празника Успение Богородично. Преди литургията – от 8.00 часа, ще бъде отслужена в манастира и празнична утреня. По традиция патриарх Неофит отбелязва големия Богородичен празник в Троянския манастир, където е получил монашеския си постриг.

Източник: София